Изработка на сайт визитка на най-ниска цена и най-кратки срокове !

Въпроси за изработка на сайт визитка

При създаване на сайтове у клиентите доста често възникват въпроси. Водени от някакви притеснения, те не споделят своите въпроси с изработчиците на своя сайт. Това е лоша практика при направа на сайтове, тъй като самите клиенти доста често остават заблудени. Моля, споделяйте всички възникнали у вас въпроси, за да сте наясно какво поръчвате и какво ще получите след изработка на сайт визитка.

Колко страници и изображения съдържа сайт визитка ?

При изработка на сайт визитка ние поставяме като съдържание няколко основни страници /до 5 бр./ Материалите, както и изображенията за тези страници се подават от Вас. Всяка една страница при изграждане на сайт визитка бива създавана с помощта на админ системата. Тя е онлайн базирина и е на ваше разположение 7 дни в седмицата, 24 часа в денонощието. С други думи по всяко едно време, независимо къде се намирате - в къщи, в офиса, на планина ... може да поставяте нови изображения и страници. Нужно Ви е само компютър и интернет. След изработване на сайт визитка ви предоставяме достъп до админ системата - потребителско име и парола.
Админ системата за поддръжка на сайт визитка има няколко раздела: страници, изображения, модули и опции. В раздел страници ще намерите всички налични страници във вашия сайт.
От тук може да редактирате наличните страници, както и да създавате нови страници за сайт визитка. Раздела за изображения /снимки/ Ви показва качените вече снимки, които може да прегледате или пък изтриете от сървъра. Тук може да качите ново изображение, избрано от Вашия локален компютър. Няма ограничение при направа на сайт визитка за съдържащите се брой страници или изображение. С админ системата може да допълвате съдържанието на своя сайт, така че той да прерастне в един голям информативен сайт.