Изработка на сайт визитка на най-ниска цена и най-кратки срокове !

Въпроси за изработка на сайт визитка

При създаване на сайтове у клиентите доста често възникват въпроси. Водени от някакви притеснения, те не споделят своите въпроси с изработчиците на своя сайт. Това е лоша практика при направа на сайтове, тъй като самите клиенти доста често остават заблудени. Моля, споделяйте всички възникнали у вас въпроси, за да сте наясно какво поръчвате и какво ще получите след изработка на сайт визитка.

Оптимизиран ли е сайт визитка за Google класиране ?

Изработените страници от нас при изработка на сайт визитка са оптимизирани за търсещите ботове. В админ системата има предвидени допълнителни две полета, наречени мета данни. Това са полета в които трябва да се съдържа информация всяка една страница за търсещите машини. Всеизвестно е, че всяка една търсачка /пр. Google/ разполага с скриптове /ботове/ които периодично посещават вашия сайт и прочитат съдържанието на страниците. Много тъжно но тези ботове изобщо не виждат красивите картинки във вашия сайт, те сканират само текстове. Всяка една страница има поле, което първо се изчита от тези скриптове. Именно това е полето - мета описание. Затова и в админ системата е предвидено поле с което да контролирате тези описания за всяка една страница. Старайте се тук да включвате по няколко ключови думи, но не прекалявайте с броя им. Полето мета описание може да е дълго 255 символа /букви/.
Основни правила за оптимизиране на една страница при изработване на сайт визитка
  • 1
    Попълване на мета поле описание Всяка една страница трябва задължително да има мета описание /виж снимка 4/. Това е първата информацията, която вижда Google бота при посещение на дадена страница. Описанието не бива да надвишава 255 символа. Думите в него трябва да се съдържат и в самата страница, т.е. те не бива да са измислени, а действително да отговарят на съдържанието на страницата. Използвайте и по няколко ключови думи.
  • 2
    Използвайте заглавия и подзаглавия Уеб редактора предоставя възможност за поставяте заглавия и подзаглавия на страниците /поле параграф - виж снимка 3/. Спомняте ли си какъв план правехме за "работа в клас" по физика например ? Нещо подобно трябва да изградите и във вашите страници. Започвате с Заглавие 1, попълвате текст и негови подточки като Заглавие 2 и т.н. за цялата страница. Тези заглавия и структура са важни за SEO оптимизирането.
  • 3
    Насищайте съдържанието си с ключови думи Старайте се при създаване на нови страници така да подберете съдържание й, че да включвате достатъчно на брой ключови думи. Не е нужно да повтаряте една и съща ключова дума по няколко пъти в страницата. Достатъчно е да я споменете веднъж в началото и веднъж към края, и задължително да я поставите в мета описание на страницата. Маркирайте използваните ключови думи в страницата и ги убедебелети с помощта на уеб редактора. Казва се че думи с удебелен шрифт са приемат като важни в съдържанието и биват индексирани от търсещите ботове като такива.

За търсещите машини днес най-важна роля играе съдържанието на вашия сайт.