Изработка на сайт визитка на най-ниска цена и най-кратки срокове !

Въпроси за изработка на сайт визитка

При създаване на сайтове у клиентите доста често възникват въпроси. Водени от някакви притеснения, те не споделят своите въпроси с изработчиците на своя сайт. Това е лоша практика при направа на сайтове, тъй като самите клиенти доста често остават заблудени. Моля, споделяйте всички възникнали у вас въпроси, за да сте наясно какво поръчвате и какво ще получите след изработка на сайт визитка.

Колко струва да се добави галерия със снимки ?

Често в сайтове визитка се добавят малки галерии с изображения, които да представят продукти, стоки или услуги. Поради тази причина в изработването на сайт визитка е предвиден допълнителен модул за организиране на малки галерии с изображения. В админ системата има раздел наречен Модули. Там се намира допълнителния модул Албуми. С негова помощ може да се изградят няколко мини галерии за сайт визитка, като всяка една от тях е организирана като категория в албум, така че може да бъде включена в която страница ви е нужна. Добавянето на албум в страница на сайт визитка става буквално с няколко клика! Т.е. не нужно да доплащате нищо, тъй модула за галерия е включен в цената за изработване на сайт визитка.

Екран 7 - с помощта на този раздел в админ системата за поддръжка на сайт може да редактирате и добявате нови албуми към сайта си. Във всеки един албум при направа на сайт визитка може да добавяте неограничен брой изображения и снимки, като допълнително може да им въведете име и описание /екран 8/.

Албумите в създаване на сайт визитка ви позволяват да създадете галерия от стоки или продукти, организирани в категории. Да опишете всеки един продукт с име и описание, така че сайта ви да се превърне в информативен сайт за проивежданите или продаваните от вас стоки и продукти.

В раздел опции на админ системата се задават настройки за големината на изображенията в албума. Така когато качвате дадена снимка при изработване на сайт визитка всички изображения ще имат еднакъв размер на тъмпнели /малки изображения/. Всяко едно изображение се отваря в сайта с красив джава ефект на затъмняване на сайта и изскачане на уголемена снимка.