Изработка на сайт визитка на най-ниска цена и най-кратки срокове !

Въпроси за изработка на сайт визитка

При създаване на сайтове у клиентите доста често възникват въпроси. Водени от някакви притеснения, те не споделят своите въпроси с изработчиците на своя сайт. Това е лоша практика при направа на сайтове, тъй като самите клиенти доста често остават заблудени. Моля, споделяйте всички възникнали у вас въпроси, за да сте наясно какво поръчвате и какво ще получите след изработка на сайт визитка.

Колко струва да се добави блог с коментари ?

Не струва нищо допълнително! В админ системата за поддръжка на сайт визитка има на разположение допълнителен модул с помощта на който може да организирате различни категории с блогове, към които посетителите на сайта да добавят коментари и съобщения. Може да организирате неограничен брой категории, а във всяка една категория - неограничен брой статии. В сайта на екран се визуализират самите статии, като под тях има линк за коментари, съответно и форма за добавяне на коментари.

За изработка на статия в блога, използвате в админ системата вградения уеб редактор, с помощта на който може да форматирате текстове и изображения. Във всяка една статия може да вмъквате таблици, връзки, изображения, списъци и т.н.

Използването на блог при направа на сайт визитка ще ви позволи да държите сайта си актуален, като допълвате нови статии с новини, касаещи вашата дейност, продукти или услуги. Добавянето на нови статии /независимо дали са новини или отговори на интересни въпроси/ ще е от полза на посетелите на сайта, което ще ги кара да се завръщат във вашия сайт и да го посещават отново и отново, защото там намират интересна и актуална информация.

От друга страна използването на блог ви дава пряк контакт с посетителите на сайта. Те могат да постват своите мисли и мнения и така да получавате информация от какво се вълнуват потребителите на сайта ви. Получавайки пък такава ценна информация от какво се интересуват посетителите на сайта, може да допълвате съдържанието на сайта визитка, така че да задоволите интереса на потребителите и да ги превърнете в потенциални клиенти. Дори и да не използвате модула за блог още при изработка на сайт визитка, този модул за блог ще е инсталиран във вашия сайт и ще бъде на разположение в админ системата, за да го използвате когато имате нужда от него, без да доплащате нищо допълнително след изработване на сайт визитка.