Изработка на сайт визитка на най-ниска цена и най-кратки срокове !

Админ система на сайт визитка

В съвремието ни всеки един сайт е снабден с админ система за поддръжка и редакция. Сайт визитка също разполага с админ система. Клиенти споделят, че работата с тази система е детска игра! Не са ви нужни никакви умения за поддръжка на сайт визитка - достатъчни са Ви само компютър и интернет. Може да добавяте нови страници и изображения само с няколко клика.

Административна система за поддръжка на сайт визитка

Админ системата на сайт визитка се отличава с изключителна семпла и опростена визия. С нея може да борави дори и дете! С лекота ще поддържате своя сайт визитка: редактирате и форматирате текстове, качвате изображения, добавяте нови страници и т.н. При големите сайтове тип магазин, каталог, фирмен форум или блог, административните системи са доста обогатени с допълнителни функции и настройки. Това доста често обърква собствениците на уеб сайтове и ги затруднява при боравенето с админ панела. Споделят, че след изработка на сайта се принуждават да ангажират фирма или лице за поддръжка на сайта.

Админ системата на сайт визитка е супер интуитивен и след десет минути запознаване с него, Вие ще се почувствате пълен собственик на своя сайт. Така ще може да държите под контрол цялото си съдържание на вашия сайт визитка, без да се налага да търсите помощ от квалифициран персонал. След изработка на сайт визитка ще ви предоставим достъп до админ система за редакция на Вашия сайт.

Админ системата е снабдена с допълнителни полета за попълване на мета данни за всяка една интернет страница от сайт визитка. С помощта на тези полета, всяка една страница има възможност за по-добра класация в Google търсенето. Задължително попълвайте тези полета, така влияете на SEO оптимизацията на вашия сайт. Тук може да прегледате снимки от админ системата и да се убедите в написаните думи за лесното боравене с нея.

Екрани от админ системата