Изработка на сайт визитка на най-ниска цена и най-кратки срокове !

Етапи при изработка на сайт визитка

Изработването на сайтове тип визитка имат изключително кратък срок - 3 до 5 работни дни. Технически регистрацията на домейн и хостинг отнема 24 часа, а самото изграждане на сайт 2 -3 работни дни. Сайт визитка е предпочитан от клиенти именно заради краткия срок и бързото му представяне в интернет. На практика само за няколко дни сайта ви ще е онлайн и ще работи безупречно!

Бързо и евтино изработване на сайт визитка

Ако търсите евтина цена за изработка на сайт, то сте попаднали на точното място! Предлагаме най-ниска цена на пазара за изграждане на сайт визитка, съчетан с минимално кратък срок за направата му. Ако искате да представите своя бизнес, услуга или продукти в световната мрежа, изборът на сайт визитка е перфектното решение. Сайт визитка ще е Вашата най-евтина реклама. Минимален финансов бюджет плюс максимално количество информация. Ако нямате време или имате съвсем малко средства не се колебайте, изработването на сайт визитка ще отговори на Вашите нужди в пъти повече от предварително желаното от Вас представяне в уеб пространството.
 • 1
  Изготвяне на окончателна оферта Ако предвиждате Вашия сайт визитка да е стандартен информативен тип, цената е отбелязана в страница Цена за сайт визитка. НО! Ако предвиждате нещо различно да съдържа вашия сайт - примерно галерия или блог с новини, е необходимо да уточним цената за изработка на допълненията които са ви нужни към информативния сайт визитка. Затова е необходимо да направите запитване за изработка на сайт визитка, като споменете какво ще е вашето съдържание.
 • 2
  Подписване на електронен договор от нас За да стартираме процеса на изработване на Вашия сайт е нужно да ни подадете данни за Вас /ако сте частно лице/ или за Вашата фирма /ако сте юридическо лице/. Данните за часно лице са: имена, адрес, телефон и e-mail. Данни за фирма: име на фирма, ЕИК, адрес, МОЛ, телефон и e-mail. С тези данни ние ще ви направим електронен договор, в който са упоменати окончателната оферта и срока за изработка на сайт визитка. Договорът е електронно подписан от нас. Според клаузите в него, със заплащане на вноската вие го приемате и не е нужно да ни го връщате подписан от вас.
 • 3
  Регистрация на домейн име и хостинг план Следва процеса по регистриране на домейн име за Вашия сайт визитка. Избраното от Вас име се регистрира на световно ниво и важи за цял свят. Самата регистрация отнема 24 часа. След този срок, назначаваме място на сървъра /това е хостинг място/ за файловете на сайта. Правим настройка домейн името да сочи към този хостинг. Настройката на това насочване се нарича ДНС настройка и е отново на световно ниво. Световните регистранти изискват време за сработване на тази настройка около 24-48 часа.
 • 4
  Модифициране на уеб дизайн за сайт Следва модифициране /промяна и настройка/ на избрания от вас темплейт за изработване на сайт визитка. Ако предварително сте заявили промяна /цветове, изображения, елементи/ от оригиналния темплейт през този етап не само ще изградим дизайна с админ системата, а и ще направим нужните корекции за да добие дизайна визията съобразена с вашите желания. Ако сте изпратили изображения за подмяна през този етап ще подменим дизайна с вашите снимки.
 • 5
  Инсталация на админ система за сайт Със създадения хостинг ще инсталираме системата с която ще поддържате вашия уеб сайт. Ще я настроим за да кореспондира тя с файловете на дизайна. Ще назначим основен език за сайта, данни за самия сайт - име, е-mail и парола за достъп. Ако имате допълнителни изисквания спрямо функционалността на сайта /примерно книга за гости или галерия/ през този етап ще направим и тези нови функционалности, които сте поръчали и уточнили в предварителните ни разговори за изграждане на сайт визитка.
 • 6
  Изграждане на вътрешни страници През този етап ще поместим материалите които сте ни изпратили. Ще направим бутони и линкове към съответните вътрешни страници. Ще направим менюто в сайта, което ще съдържа всички или част от вътрешните страници и ще оформим формата за контакт през сайта. Спрямо вашите материали ще променим размера на шрифтовете, като глобална настройка, така че когато на следващ етап започнете нова страница през админ система, страницата да е идентична като оформление и стил с останалите вътрешни страници.
 • 7
  Корекции по сайта и визията му Последният етап от нашата работа е да нанесем корекциите които сте изискате. Тук може да се наложи да се дообработи дизайна на сайт визитка, така че да пасва напълно с Вашето съдържание. През този етап вие вече имате достъп до админ системата и ако се налагат корекции по текстовите абзаци, може и сами да го направите, като се запознаете с администрацията на сайта.